رئیس مرکزدکترینال امنیت بدون مرز:هالیوود باساخت فیلمهای ضد اسلامی،آیات تأثیرگذار قرآن راهدف قرارداده است.
به گزارش خبرگزاری فارس، حسن عباسی دوشنبه شب در کارگاه بررسی روند سینمای معناگرای جهان در حاشیه برگزاری جشنواره فیلمهای قرآن و عترت (تسنیم) با بیان اینکه اصفهان بیش از 10 سال پایتخت اصلی ترویج اسلام بوده است، اظهار داشت: دوره صفویه که اصفهان پایتخت بود، تنها دورهای محسوب میشود که نگاه دینی به مرحله جامعیت رسید. وی افزود: اصفهان عظیمترین دائرهالمعارفها را در زمینههای دینی رقم زد و در این ارتباط مرحوم مجلسی تلاش بسیاری داشت و علوم شیعی عمیقتر از آنکه در نجف و قم بروز پیدا کند در شهر اصفهان متجلی شد.رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز ایران با اشاره به اینکه معنا در جسم نیست و تنها در انگاره فطرت بروز پیدا میکند، تصریح کرد: عالم نیز این سازگاری را دارد که از ظاهر یک دانشمند به بطن وی پی ببرد که دستش خالی است.
عباسی تعلیق در یک فیلم را مشکل واقعیتها دانست و بیان داشت: چیزی که یک فیلم را هیجانانگیز میکند تعقیب واقعیتهاست که در فیلم به کشف میرسد و هنرمند باید هنرش را تعلیق کند. وی با بیان اینکه در دورهای 10 ساله و از سال 2000 به بعد، سلسله فیلمهای هری پاتر نوعی اصالت جادو را شکل داد، تصریح کرد: این اصالت در 5 هزار سال گذشته در آسیای میانه رواج داشته است. رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز ایران با اشاره به اینکه سینما از سه گزاره صفت، رسانه و هنر شکل یافته است، بیان داشت: این سه حوزه نسبت باید در زمینه فیلمسازی همپوشانی داشته باشد تا به یک نظام معناگرا در فیلم برسد.
عباسی به اینکه به انسانها در حوزه فلسفه و حکمت هنر به دو صورت وحی میشود، اظهار داشت: در نگاه وحی الهی انتقال وحی به فکر و پس از آن وحی به عقل و حس تبدیل شده که این حس هنر را به وجود میآورد. وی با اشاره به اینکه در فلسفه هنر، وحی شیطانی به غریزه وحی تبیین میشود، تصریح کرد: تبیین ذهنی و فکری وحی در فلسفه هنر وحی شیطانی به حس و هنر مبدل میشود که در فلسفه شیطانی وحی به عقل و حس و در حکمت الهی به ذهن و فکر مبدل میشود.
رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز ایران با اشاره به اینکه در حال حاضر قدرت سخت جای خود را به قدرت نرم داده است، گفت: در قدرت سخت کار با پذیرش اجباری و اراده دیگری انجام میشود که در آن همراه با تشویق و تنبیه است. عباسی ادامه داد: در قدرت نرم پذیرش اختیاری و با اراده دیگری است که این قدرت به دو نوع ارعاب و ارشاد میانجامد و اگر فرد به کاری دعوت شود که برای صاحب قدرت عوایدی نداشته باشد، این ارشاد است.
وی به واژه اینترتیمنت (سرگرمی) و بهکارگیری آن در تیتراژ ابتدایی فیلمها و سریالهای خارجی اشاره کرد و بیان داشت: بهکارگیری این واژه در فیلمهای هالیوودی به این معناست که تماشای فیلم مانند یک سرگرمی است. رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز ایران بیان داشت: تهاجم فرهنگی اسلام علیه جهان غرب موجب شده که فیلمها و سریالهای غربی به سمت و سوی شیطانی پیش برود. عباسی با اشاره به اینکه همه تهدیدات را میتوان به فرصت تبدیل کرد، گفت: نمونه این تبدیل فرصتها در هشت سال دفاع مقدس نمود یافت.
وی با بیان اینکه جهان غرب باید عملیات چریکی را از حزبالله لبنان یاد بگیرد، بیان داشت: در جنگ 33 روزه رژیم صهیونیستی علیه لبنان سامانههای NNS آمریکایی و سیستمهای عظیم اشلون نتوانستند با عملیات جوانان حزبالله لبنان مقابله کنند و این همان تبدیل تهدیدات به فرصت است. http://www.rajanews.com/detail.asp?id=71144