mp3 player شوکر

نام:
ايميل:
سايت:
   
متن پيام :
حداکثر 2000 حرف
كد امنيتي:
  
  
 

بازي هاي کامپيوتري و سرمايه سالاري

18 آذر 1389 ساعت 13:12
بازي‌هاي کامپيوتري، علي رغم اين اظهارات که فضا را براي پيدايش «جامعه‌هاي سايبر» پساسرمايه سالاري و خود انگيخته باز مي‌کنند، جايگزيني براي شيوه توليد سرمايه سالار ارائه نمي‌دهند.
http://www.adlroom.org/vdcj.8etfuqehxsfzu.html
راب ويکي*

تجارت بازي‌هاي کامپيوتري بسيار گسترده است. همان طور که مدير بخش آموزش مشتريان شرکت «اينتل» اخيراً در «نيويورک تايمز» اعلام کرده است، در آينده، صنعت کامپيوتر از کاهش سود متضرر خواهد شد و کاهش دوساله در فروش کامپيوتر در ايالات متحده، به دليل گسترش « شيوه زندگي مصرفي و کاربردهاي کشنده از موسيقي و تصوير مي‌باشد.»

توسعه بازار بازي‌هاي کامپيوتري، به واسطه نياز شرکت‌هاي فراملي براي يافتن راه‌هاي جديدي -بعد از ورشکستگي صنعت «دات-کام»- است، تا بتوانند به بحران سوددهي پايان بخشند. اما بيشترين انتقادات هنوز نسبت به نظريه پردازان اقتصادي چون آلن گرين اسپن و لاري سومرس مي‌باشد که وعده داده اند، اقتصاد جديد که به وسيله پيشرفت‌هاي تکنولوژيکي هدايت مي‌شود، پاياني خواهد بود بر نابرابري‌هاي طبقاتي و چرخة اقتصادي «رونق و ورشکستگي». بازي‌هاي کامپيوتري در رسانه‌هاي گروهي و حتي نظريه‌هاي فرهنگي- علمي، به عنوان منبعي براي «سرگرمي» و برخي اوقات نيز حتي منبعي براي «آزادسازي» مطرح شده است. همان‌طور که اکثر مطالعات فرهنگي نشان مي‌دهند، يک رابطه بين سرگرمي به عنوان يک کالا، و استثمار کارگراني که آن را به وجود آورده اند، مخفي شده است.

بر خلاف ظاهر بازي‌هاي کامپيوتري که يک کار «بيهوده» براي